Kritans Stickspår

Om du inte har något bättre för dig.

Friday, June 09, 2006

Tre halvlekar in i VM

Följande comes to mind:


  • Tyskland - vilken offensiv. Grymma sista tredjedelen. Men det spelar ingen roll. Folk kommer - som alltid - tjata om tråkig maskinfotboll. Blir tufft om vi får dem i åttondelen -och det får vi säkert. Men, om mittfältet sliter satan kan vi avvärja de värsta attackerna, och är Ljungberg fräsch skall vi kunna göra ett par framåt - deras mittbackar var inte hemma så värst ofta.

  • Rätt åt Costa Rica. Jag är fortfarande bitter.

  • Polen - vilken besvikelse i första. Och vilka superfega backar. Och jag som har dem med i en spännade sexling. 45 minuter kvar att hoppas på, men det ser bistert ut.

  • Jag tycker mycket om Ola Andersson. Han har spelat i Sirius, han är uppvuxen i grannsocknen och, ja, han har spelat i Sirius, som sagt. Och, det är kul och intressant när han förklarar något intressant och viktigt man inte kände till. Något intressant och viktigt man inte kände till. Det kommer vimla av matcher där det inte finns så himla mycket att rita om, så är det, och snälla - hoppa över det momentet då. Det blir så himla snarkigt i längden. Dra lite skönt Sirius-snack istället, vetja!

Bilden föreställer Sirius allsvenska lag 1974. Ola Andersson kom med strax efter.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home