Kritans Stickspår

Om du inte har något bättre för dig.

Wednesday, May 10, 2006

Jenny Jewert om bollar och ballar

På DN:s ledarsidor skriver ibland Jenny Jewert. Hon tillhör inte de där som man alltid träffar på i soffor och paneler, hon tillhör inte heller dem som torgför åsikter och tankar om precis allt hela tiden, hon är inte särskilt känd eller "typ intressant" tror jag, och hon tillhör inte dem som gör mig trött. Men hon är kunnig, och hon kan tänka själv. Jag är mycket glad för att Jenny Jewert får skriva i Sveriges största morgontidning.

När nu debatten om prostitutionen runt fotbolls-VM såg ut att vara över, när alla trasslat till argumenten tillräckligt, när slaget förlorats, debatten ljumnat och alla puckon stolta och nöjda dragit sig tillbaka efter att ha infört skottpengar på Jämo; då har hon skrivit ihop en kolumn som gör mig varm och glad att läsa. Jewert skall in i truppen!

3 Comments:

  • At 9:24 AM, Blogger Redaktörn said…

    JJ har helt rätt. Kristallklart.

    Vilket är mer än man kan säga om den grafiskaa mall du valt för din nya blogg, Kritan.
    Det finns hur många undersökningar som helst som visar att läsbarheten är mycket lägre när teten är negativ, dvs vit på svart botten.
    30% sämre är en siffra som gyker upp i minnet.

    Att tjatige Ali Esbati har samma design på sin blogg är ett annat tungt argument.

    Annars är ju ditt Stickspår kalas.

     
  • At 11:40 PM, Blogger Kritan said…

    OK. Skärpning utlovas.

     
  • At 10:30 AM, Blogger Vinlusen said…

    Fy fan vad sorgligt att Mats Olsson skulle löka till sig så! Det känns nästan lika trist som när jag fick veta att Beck är scientolog.

     

Post a Comment

<< Home